AQS Wastafel Hardsteen 60x46x5 cm 1 Kraangat Mat Zwart

AQS Wastafel Hardsteen 60x46x5 cm 1 Kraangat Mat Zwart
Deze hardstenen wastafel is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design.
Deze wastafel is gemaakt van hardsteen. Hardsteen is een natuurproduct en hierdoor is elk model uniek. Doordat het een natuursteen fontein betreft, heeft het oppervlak een mogelijke verkleuring van vrijwel zwart tot bleek grijs.
Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke aders, verkleuringen, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash zult u veel plezier hebben van uw nieuwe wastafel. Voordat u de wastafel in gebruik neemt, adviseren wij u de wastafel te impregneren. Een impregneermiddel zorgt voor een beschermlaag zodat vuile stoffen niet de steen in kunnen trekken.
Deze wastafel kunt u niet zo aan de muur ophangen. Daarvoor moeten beugels of een onderkast onder gehangen worden. De wastafel is 60 cm breed, 46 cm diep en 5 cm hoog en heeft 1 kraangat midden.
Specificaties AQS Wastafel Hardsteen 60x46x5 cm 1 Kraangat Mat Zwart:
Kwaliteit en design
Wastafel hardsteen
1 kraangat midden
Afmetingen: (b)60 x (d)46 x (h)5 cm
Natuurproduct
Benodigd: beugels of onderkast
Garantie: 2 jaar
Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren.
De kracht van AQS is het op de markt brengen van merk producten zoals Wiesbaden, Riko, etc en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk “AQS”.

Prijs: 276.25 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...