Badkamermeubel Set Carina Hangend 120x50x45,5cm Legno Calore MDF 2 Lades Softclose Corestone Natuurstenen Wastafel 1 Kraangat

Een compleet badkamermeubel, om eenvoudig te bevestigen aan de muur. En daar de natuurstenen wastafel op te plaatsen, omdat de onderkast alvast is voorgemonteerd. Een keuze voor mooie materialen, bijvoorbeeld dankzij de lades met SoftOpen en SoftClose. Om er elegant gebruik van te maken, zonder dichtslaande lades als u even niet oplet.
De voorgemonteerde onderkast van het hangende badkamermeubel heeft extra hoge lades, om meer opbergruimte te kunnen creëren. Extra hoog en met een slimme sifonuitsparing, zodat ook daar geen onnodige ruimte aan verloren gaat. De lades zijn afgewerkt met een mooie aluminium greep, voor de luxe uitstraling daarvan.
U kunt de Badkamermeubel Set Carina Hangend 120x50x45,5cm Legno Calore MDF 2 Lades Softclose Corestone Natuurstenen Wastafel 1 Kraangat online kopen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan daar meteen mee aan de slag. Met gratis verzending naar uw adres, dus zonder extra kosten.
Productvoordelen
Extra hoge lades: meer opbergruimte
2 lades met aluminium grepen
Slimme sifonuitsparing: extra opbergruimte
Lades eenvoudig uitklikbaar
Lades volledig uitschuifbaar
Met SoftClose en SoftOpen
Onderkast volledig voorgemonteerd

Prijs: 1867.45 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...