Badkamermeubel Set Carina Hangend 60x50x45,5cm Black Diamond MDF 2 Lades Softclose Florence Mineraalmarmeren Wastafel 1 Kraangat Overloop

Een hangend badkamermeubel met extra hoge lades: de ideale keuze in de badkamer. Met veel opbergruimte en netjes afgewerkt met aluminium grepen. Voorzien van een slimme sifonuitsparing, waardoor er zo min mogelijk opbergruimte verloren gaat. Met lades die u er bovendien eenvoudig uit kunt klikken, bijvoorbeeld om ze schoon te maken.
Tijdens gebruik kunt u de lades van de hangende badkamerset volledig uitschuiven. Ideaal in de badkamer, terwijl u kunt rekenen op SoftClose en SoftOpen. Een comfortabele en elegante keuze, waarmee u kiest voor een meubel van hoge kwaliteit. Iets dat ook terugkomt in de mineraalmarmeren wastafel van het model.
De onderkast is al voorgemonteerd, zodat u niet zelf aan de slag hoeft met de extra hoge lades van het model. De Badkamermeubel Set Carina Hangend 60x50x45,5cm Black Diamond MDF 2 Lades Softclose Florence Mineraalmarmeren Wastafel 1 Kraangat Overloop is daardoor een mooie keuze, die u direct online uit onze eigen voorraad kunt bestellen.

Prijs: 839.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...