Badkamermeubel Set Carina Small Hangend 100x50x38cm Legno Calore MDF 2 Lades Softclose Corestone SMALL Natuursteen Wastafel 1 Kraangat

Een mooi hangend badkamermeubel, goed geschikt voor de gemiddelde badkamer. Met een mooie natuurstenen wastafel, alvast voorzien van een kraangat. In combinatie met een warme houtkleur voor het MDF, zodat ook de onderkast een plaatje is. U heeft de beschikking over twee lades, met veel opbergruimte.
De lades zijn natuurlijk voorzien van SoftOpen en SoftClose, om daar automatisch op een elegante manier gebruik van te maken. Bovendien is de onderkast alvast voorgemonteerd, waardoor u die alleen maar aan de wand hoeft te hangen. Het resultaat is een hangend badkamermeubel met extra hoge lades, om daar alles in op te kunnen bergen.
Bestel de Badkamermeubel Set Carina Small Hangend 100x50x38cm Legno Calore MDF 2 Lades Softclose Corestone SMALL Natuursteen Wastafel 1 Kraangat direct online en profiteer van onze gratis verzending naar uw adres. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat u daar bovendien niet lang op hoeft te wachten.
Productvoordelen
Extra hoge lades: meer opbergruimte
2 lades met aluminium grepen
Slimme sifonuitsparing: extra opbergruimte
Lades eenvoudig uitklikbaar
Lades volledig uitschuifbaar
Met SoftClose en SoftOpen
Onderkast volledig voorgemonteerd

Prijs: 1605.65 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...