Badkamermeubel Set Carina Small Hangend 100x50x38cm Legno Calore MDF 2 Lades Softclose XXS Mineraalmarmeren Wastafel 1 Kraangat

Een hangend badkamermeubel met een mooie stijlvolle uitstraling. In een fijne afmeting, om in de twee lades zoveel mogelijk badkamerspullen uit het zicht op te kunnen bergen. In een warme houtkleur voor het MDF, met daar bovenop een mineraalmarmeren wastafel. Alvast voorzien van een kraangat, om daar direct een kraan in te plaatsen.
De lades van het hangende badkamermeubel kunt u er eenvoudig uitklikken. En weer terugplaatsen, om ze tijdens het gebruik helemaal uit te kunnen schuiven. Zo gaat er ook achterin geen opbergruimte verloren. Verder zijn de lades natuurlijk voorzien van SoftOpen en SoftClose, waarmee u dichtslaande lades kunt voorkomen.
Wij hebben de Badkamermeubel Set Carina Small Hangend 100x50x38cm Legno Calore MDF 2 Lades Softclose XXS Mineraalmarmeren Wastafel 1 Kraangat voor u op voorraad, zodat we de gratis verzending naar uw adres meteen in orde kunnen maken. Bestel online, dan gaan wij er voor u mee aan de slag.
Productvoordelen
Extra hoge lades: meer opbergruimte
2 lades met aluminium grepen
Slimme sifonuitsparing: extra opbergruimte
Lades eenvoudig uitklikbaar
Lades volledig uitschuifbaar
Met SoftClose en SoftOpen
Onderkast volledig voorgemonteerd

Prijs: 1119.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...