Badkamermeubel Set Carina Small Hangend 60x50x38cm Legno Calore MDF 2 Lades Softclose Kera Small Keramieken Wastafel 1 Kraangat Overloop

Een badkamermeubel voor een stijlvolle keuze in de badkamer, dankzij het hangende model. Mooi aan de wand in de badkamer, voor een ruimtelijk effect. Ondanks twee grote lades, waarin u veel van de badkamerspullen op kunt bergen. En met daar bovenop een mooie keramieken wastafel, alvast voorzien van zowel een kraangat als de overloop.
De lades in het hangende badkamermeubel zijn extra hoog uitgevoerd, om daar op een handige manier gebruik van te maken. Met veel opbergruimte, ook dankzij de slimme sifonuitsparing die er is aangebracht. Verder kunt u rekenen op een luxe afwerking, bijvoorbeeld met de aluminium grepen op de beide lades.
Profiteer van gratis verzending door de Badkamermeubel Set Carina Small Hangend 60x50x38cm Legno Calore MDF 2 Lades Softclose Kera Small Keramieken Wastafel 1 Kraangat Overloop online te bestellen. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we er meteen mee aan de slag kunnen voor de verzending naar uw adres.
Productvoordelen
Extra hoge lades: meer opbergruimte
2 lades met aluminium grepen
Slimme sifonuitsparing: extra opbergruimte
Lades eenvoudig uitklikbaar
Lades volledig uitschuifbaar
Met SoftClose en SoftOpen
Onderkast volledig voorgemonteerd

Prijs: 899.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...