Badmeubelset Differnz The Collection 120x43x61 cm Grijs/Wit (Met spiegelkast)

Badmeubelset Differnz The Collection 120x43x61 cm Grijs/Wit (Met spiegelkast)
Het complete badmeubel Differnz The Collection 120 cm past door de eenvoudige maar strakke vormgeving in iedere moderne badkamer. De set bestaat uit een spiegelkast, onderkast en een wastafel. De Concept serie is een van de toppers binnen de collectie. Er zijn talloze combinaties mogelijk, van sets met of zonder spiegelkast tot zwarte en witte wastafels.
De spiegelkast heeft 3 deuren en is net zoals het badmeubel 120 cm breed. De spiegelkast biedt met 3 niveaus voldoende ruimte om uw accessoires op te bergen. De onderkast van het badmeubel is uitgevoerd met grijs houten panelen, ook de flanken van de spiegelkast hebben deze grijs houten afwerking.
De wastafel is vervaardigd uit polybeton. Polybeton, of ook wel mineraalmarmer is een materiaal gemaakt op basis van marmerpoeder en polyester. Het voelt aan als massief steen, en is in tegenstelling tot keramiek verkrijgbaar in veel strakkere vormen. Rechte hoeken en vierkante bakken zijn met keramiek bijna niet te maken.
De onderkast wordt geleverd met softclose ladegeleiders en is uitgevoerd in gelamineerd MDF. MDF is een veelgebruikte houtsoort. Deze meubels zijn afgelakt ter bescherming tegen vocht. De lades zijn voorzien van een softclose systeem waarmee de la extra soepel sluit, en de geleiders werken meteen als een demper wanneer u de lade te hard zou sluiten, en ze voorkomen dan een lade net op een kiertje blijft staan.
Dit meubel wordt voorgemonteerd geleverd, u ontvangt 3 pakketten: 1x spiegelkast 1x wastafel 1x onderkast. Door het handige ophangsysteem is het ophangen voor iedere klusser een makkelijke klus. De wastafel kan op de onderkast geplaatst worden en eventueel met kit aan de badkamerwand vast gekit worden.
Specificaties Badmeubelset Differnz The Collection 120 cm :
Badmeubel Differnz
2 lades
Softclose lade geleiders
Afmeting onderkast: 120x43x61 cm
Afmeting spiegelkast: 120x62x15 cm
Materiaal onderkast: MDF gelamineerd
Kleur onderkast: Grijs
Materiaal Wastafel: Polybeton
Kleur wastafel: Wit
Inclusief spiegelkast, wastafel en onderkast
Exclusief kolomkast, kraan, sifon en plug
Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Prijs: 989.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...