Designradiator Plieger Cavallino Retto Specchio 773 Watt Middenaansluiting 180×60,2 cm Wit

Designradiator Plieger Cavallino Retto Specchio 773 Watt Middenaansluiting 180×60,2 cm Wit
Deze design radiator van Pliegers Cavallino-serie is absoluut uniek te noemen. Het product kent rechte lamellen en beschikt over een middenaansluiting. Bovendien is in het midden van de radiator een spiegel bevestigd. Hiermee is dit product een absolute aanwinst voor uw badkamer! Deze radiator kent een hoogte van 180 cm en een breedte van 60,2 cm. Het vermogen van de radiator is 773 Watt.
Specificaties:
Incl. bevestigingsset, blindstop en ontluchter
Breedte: 60,2 cm
Hoogte: 180 cm
Middenaansluiting
773 Watt
Designradiator
Algemene tips:
Zorg ervoor dat uw badkamer goed geventileerd wordt. Hierdoor voorkomt u dat het lak van uw designradiator op lange termijn aangetast wordt door vocht. De aansluitpunten van de radiator kunnen roesten door de volgende oorzaken:
Te weinig teflontape op het draad
Te strak aangedraaid
We raden u aan hiermee rekening te houden, zodat de aansluitpunten niet gaan roesten. Het mooie uiterlijk van de radiatoren is eenvoudig te onderhouden. Reinig uw radiator met een vochtige zachte doek of met zeepwater. Alkalische schoonmaakmiddelen, zuurhoudende en schurende middelen kunnen de laklaag van de radiator aantasten: deze schade valt buiten de garantie. Montage van de radiator op de koudste plek in de kamer is aan te raden. Tussen de wand en radiator dient u een minimale ruimte te houden van 5cm. In grote ruimtes is het aan te bevelen meerdere kleinere radiatoren te plaatsen in plaats van één grote.
Tips:
Monteer een thermostatische radiatorkraan nooit met de knop naar boven
Wilt u een temperatuur die 2 graden hoger is, dan moet u de capaciteit met 10% verhogen
Heeft u muurisolatie en/of dubbelglas, dan kan de benodigde capaciteit in het betreffende vertrek met 10% worden verlaagd
Indien u in een vrijstaand huis of hoekhuis woont, verhoog dan de benodigde capaciteit met 10%

Prijs: 589.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...