Designradiator Vasco Viola V1L1-EL 578x1800mm 1500Watt Wit Glanzend

Designradiator Vasco Viola V1L1-EL 578x1800mm 1500Watt Wit Glanzend
Wilt u liever uw radiator elektrische verwarmen? Dat kan met de smaakvolle klassieke Vasco Viola designradiator. U heeft net zoveel comfort en het gemak van een elektrische radiator. De elektrische bediening werkt snel en u heeft het voordeel dat u het verbruikt precies kan regelen. De warmte wordt namelijk gelijkmatig verdeeld door de individuele thermostaten. De krachtige lijnen in het voorpaneel maken de Viola praktisch en strak. Ideaal geschikt voor klassieke en vooruitstrevende woonstijlen.
De Viola radiator kan worden uitgebreid met handdoekbeugels zodat u de handdoek heerlijk kunt opwarmen voor dat u gaat douchen of in bad stapt. U kunt de handdoek ook drogen op de radiator maar dat raden wij ten zeerste af. Door de warmte van de radiator en het vocht van de handdoek komt er condens op de buizen dat op den duur roestvorming kan ontwikkelen. Ook is het ventileren van uw ruimte goed voor het langer behoud van een roestvrije radiator.
De moderne radiator geeft een vermogen van 1500 Watt. Maar is dat ook genoeg voor de ruimte waar u de radiator wilt plaatsen? Dat kunt u heel gemakkelijk berekenen met de volgende rekensom. Bereken eerst de inhoud (m3) van de ruimte. Vervolgens bepaal je de gewenste temperatuur. Elke ruimte heeft een voorkeurstemperatuur en daar moet u de radiator op uitzoeken. Zorg dat de radiator niet te klein is maar ook niet te groot anders wordt het of veel te warm in de ruimte of blijft de temperatuur veel te laag. Zie de afbeelding voor meer informatie.
Specificaties van de Vasco Viola elektrische radiator:
Kleur: Wit RAL 9016 Glanzend
Elektrische radiator inclusief elektrisch element
Afmeting: 578×1800 mm
Diepte: 48 mm
Vermogen: 1500 Watt
1 schakelstand
Met tijdschakelklok
Aantal buizen: 8
Wandmontage
Draadmaat: 1/2 Inch
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Afgeraden handdoek er op de drogen, verwarmen kan wel
Inclusief blindstoppen, ontluchter en bevestigingsmateriaal

Prijs: 604.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...