Douchebak 90×90 cm x 5 cm hoog

INFORMATIE
Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 90×90 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie.
De douchebak 90×90 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken.
Met de douchecabine 90×90 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft.
De afmetingen van de douchebak
Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 90x90x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen.
Productspecificaties douchebak 90×90:

* Afmetingen: 90x90x5cm
* Afvoer aansluiting: 90mm
* Kleur: wit
* Materiaal: sanitair acryl Wanneer u deze douchebak besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Bestel uw douchebak 90×90 van de beste kwaliteit op Sanidream.nl

Prijs:  124.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...