Douchecabine 80×80 – Azura Glazen Douchecabine – Draaideur 8mm Mat Glas Vierkant

De douchecabine Azura 80×80 met matglas is een fijne en compacte douchecabine. Door de compacte maat is deze zeer geschikt voor kleine badkamers. Door middel van een draaideur kunt u gemakkelijk de douchecabine in en uit stappen. Daarnaast kunt u de douchecabine direct op de tegelvoer monteren of op een hoge of een lage douchebak van dezelfde afmetingen.
Matglas voor extra privacy
De douchecabine is voorzien van mat veiligheidsglas, dat voor extra privacy zorgt. Door het matte glas komt er wel voldoende licht naar binnen, maar is het lastiger om door het glas heen te kijken. Handig wanneer u de badkamer met meerdere mensen deelt. Het glas is 8 mm dik en voorzien van een handige Nano coating. Deze coating beschermt het glas tegen vuil en kalk, zodat u de cabine gemakkelijk schoon kunt maken.
Zowel links als rechts te plaatsen
Met de douchecabine Azura 80×80 cm bent u vrij om hem te plaatsen zoals u wilt. De douchecabine is namelijk zowel rechts als links te plaatsen. Zo kunt u de douchecabine zo praktisch mogelijk in de badkamer neerzetten. De douchedeur is voorzien van een liftsysteem, wat de deur iets optilt bij een draaiende beweging. Dit zorgt ervoor dat de deur goed aansluit aan de vloer of douchebak.
Pluspunten
Gemaakt van matglas voor extra privacy
80×80 cm: compact formaat
Glas is voorzien van Nano coating
Zowel links als rechts te plaatsen
Te combineren met douchebak

Prijs: 429.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...