Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur Linksdraaiend 80x70x200cm Antikalk Helder/Mat Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur Linksdraaiend 80x70x200cm kopen? Geleverd met een duidelijke installatiehandleiding, zodat u daar zelf goed mee aan de slag kunt. Om 2 meter hoge glazen delen goed te plaatsen en die met de stabilisatiestang goed op hun plek te laten houden. Linksdraaiend, dus houd daar rekening mee voor de plaatsing in de badkamer.
De Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur Linksdraaiend 80x70x200cm is voorzien van een speciale strook op het glas. Die beperkt de inkijk in de kleine douchecabine, waardoor u daar ook gebruik van kunt maken als anderen bijvoorbeeld hun tanden willen poetsen in dezelfde badkamer.
U kunt met de kleine rechthoekige douchecabine rekenen op een Nano Coating op het 8 – 10mm dikke veiligheidsglas. Dat maakt schoonmaken gemakkelijker, omdat kalkaanslag en zeepresten niet de kans krijgen om zich daar aan te hechten. En meteen bestellen? Wij zorgen voor gratis verzending van de Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur Linksdraaiend 80x70x200cm naar uw adres.
De afmetingen van dit model zijn:
Deurzijde: 80 cm breed x 200 cm hoog
Vaste wand: 70 cm breed x 200 cm hoog

Prijs: 739.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...