Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur Rechtsdraaiend 90x120x200cm Antikalk Helder/Mat Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur Rechtsdraaiend 90x120x200cm kunt u direct op de tegelvloer plaatsen, zonder gebruik te maken van een hoge of een lage douchebak. Het geheel bestaat uit een vaste wand en een deur die naar rechts toe open draait. Met een strook op het glas, voor meer privacy onder de douche. Prettig als u doucht terwijl ook anderen de badkamer willen gebruiken.
Het glas is 8 – 10mm dik, waarmee het veiligheidsglas zorgt voor een veilige keuze in de badkamer. Voorzien van een Nano Coating, die helpt te voorkomen dat zeepresten en kalkaanslag zich aan het glas kunnen hechten.
U kunt de Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur Rechtsdraaiend 90x120x200cm eenvoudig online kopen. Wij maken de verzending van de rechthoekige douchecabine met naar rechts openslaande deur snel voor u in orde. Met de duidelijke installatiehandleiding kunt u die zelf in elkaar zetten.
De afmetingen van dit model zijn:
Deurzijde: 90 cm breed x 200 cm hoog
Vaste wand: 120 cm breed x 200 cm hoog

Prijs: 789.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...