Douchecabine NOVIA 80x80x195 cm

Design douchecabine NOVIA
Een douchecabine kan een zeer mooie aanvulling zijn op uw badkamer. Hiermee scheidt u het gedeelte waar u doucht af van de rest van de badkamer en het ziet er mooi uit De douchecabine NOVIA is gemaakt van veiligheidsglas, aluminium en verchroomd messing. Hierdoor is dit een werkelijk duurzame optie die uw badkamer er voor lange tijd geweldig uit zal laten zien. De vorm van uw badkamer maakt voor het plaatsen niet uit, de douchecabine NOVIA kan zowel links als rechts in de badkamer geplaatst worden zolang de afmetingen van de muren dit toelaten.
Bevestiging van de douchecabine NOVIA
De douchecabine bestaat uit 2 zijwanden en een draaideur die naar buiten opent. Deze zijwanden bevestigd u aan de muur en krijgen extra stevigheid van de stabilisatiestangen in de hoeken. De bevestiging van de douchecabine NOVIA kunt u zowel op de tegelvloer doen als in combinatie met een douchebak. Hierdoor kunt u zelf beoordelen wat u prettiger vindt en wat u mooier bij de badkamer vindt passen. Na het plaatsen is de douchecabine direct klaar voor gebruik en kunt u gaan genieten van uw vernieuwde badkamer.
Glas met NANO ECC coating
Als het glaswerk wat u vindt in ons assortiment is veiligheidsglas, hierbuiten heeft het glas van de douchecabine NOVIA het voordeel dat het bewerkt is met een NANO ECC coating. De NANO coating zorgt ervoor dat de kleine gaatjes in het glas die u met het blote oog niet kunt zien worden dichtgesmeerd. Hierdoor wordt het voor kalk lastig zich te hechten aan het glas, wat ervoor zorgt dat het glas langer mooi zal blijven. De ECC coating bespaart u een hoop schoonmaakwerk, dit doordat het vuil- en vlekbestendig is en het schoonmaken dus aanzienlijk makkelijker zal gaan. De douchecabine NOVIA is zeer onderhoudsvriendelijk en het glas zal er altijd prachtig glanzend uit blijven zien met de juiste zorg.
Afmetingen: 80x80x195 cm
Glaspanelen uit 8 mm veiligheidsglas met anti-kalk
Hoogwaardige Aluminium profielen
Handvaten en scharnieren uit messing, verchroomd
Magnetische hechting voor waterdichte afsluiting
De douchecabine kan rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst worden
De douchecabine kan rechts zoals links geplaatst worden
Verstelbaarheid:
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen:

Prijs:  429.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...