Douchecabine Royal Rechthoek Draaideur 90x80x200cm Antikalk Rookglas Mat Zwart Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Heeft u behoefte aan een ruime douchecabine met een luxe uitstraling? Maak dan kennis met de Douchecabine Royal Mat Zwart – DC2861. Dit is een rechthoekige douchecabine van het merk Diamond Line. De douchecabine heeft een luxe aluminium profiel met een mat zwarte finish. Daarnaast is deze douchecabine voorzien van rookglas. Rookglas zorgt voor een unieke look en ziet er erg mooi uit.
Meer ruimte met Douchecabine Royal
Over het algemeen biedt de rechthoekige vorm van Douchecabine Royal Mat Zwart – DC2861 wat meer ruimte dan de vierkante modellen en de kwartronde douchecabines. Hierdoor kunt u lekker vrij bewegen in de douchecabine en optimaal genieten van uw douche. De bewegingsruimte die deze douchecabine biedt is ook fijn voor kinderen. Hoewel deze douchecabine perfect is voor een ruime badkamer, is de douchecabine ook goed geschikt voor een wat kleinere badkamer. De douchecabine is breder dan dat deze diep is, waardoor u zonder problemen langs de douchecabine kunt lopen.
Makkelijk schoon te maken
De Douchecabine Royal Mat Zwart – DC2861 is voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating zorgt voor extra bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten in de douchecabine. Hierdoor kunt u de douchecabine gemakkelijk schoonmaken en bent u niet veel tijd kwijt aan het schoonmaken en onderhouden van de douchecabine. Zo houdt u meer tijd over voor de leuke dingen!
Productvoordelen
Een moderne en luxe uitstraling
Draaideur met voorinstap
Voorzien van 8 mm dik veiligheidsglas
Een schone douchecabine dankzij anti-kalk
Een ruime douchecabine met rookglas

Prijs: 599.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...