Douchecabine Sealskin SOHO Deur met Vaste wand 8mm Helderglas (verschillende opties)

Douchecabine Sealskin Deur en Vaste wand 8mm Helderglas (verschillende opties)
De Sealskin douchecabine met vast wand is volledig op maat de combineren. De deur is te verkrijgen in verschillende maten: 80, 90, 100 en 120 cm breedt. In combinatie met een zijwand met de afmetingen 90 of 100 cm kan u zelf de gewenste maat douchecabine realiseren. Zo is er voor elke badkamer een nisdeur met vaste wand beschikbaar.
Moderne deuren met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industriële deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong.
Soho douchedeuren zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas mét sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten.
De Soho maakt gebruik van een bijzonder soort scharnieren. Deze zijn helemaal geïntegreerd in de metalen profielen. Dat betekent dat als de deur gesloten is, er helemaal niets meer van ziet; geen opliggende scharnieren waar je omheen moet schoonmaken en geen lelijke ruimtes tussen de deur en het raamkozijn. De douche oogt daardoor nóg strakker en moderner.
De wand is in een links of rechts draaiend variant te verkrijgen. De deur kan maar 1 kant open en draait naar buiten. Let goed op welke variant u kiest.
Specificaties Douchecabine Sealskin Deur en Vaste wand 8mm Helderglas (verschillende opties):
Sealskin Douche cabine
8 mm dik helder glas
Seal glas (anti kalk)
Stoere look
Geintergreerde scharnieren
Mat zwart aluminium profiel
Links of rechts draaiend
Naar buiten openend
Vloer montage
Ook te plaatsen op een douchebak
Verschillende douchecabine combinaties mogelijk
Deur in de maten: 80, 90, 100 en 120×210 cm
Inloopdouche/vaste wand in de maten: 90 en 100 cm

Prijs: 799.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...