Douchecabine Simple Douche Pearl Vierkant Hoekinstap Schuifdeur 90x90x203cm Helder/Melk Glas Chroom Profiel Mengkraan met Achterwand

Douchecabine Simple Douche Pearl XL is een solide douchecabine die met zijn fijne maat in iedere badkamer te gebruiken is. Met een grote maat van 90 x 90 centimeter, kunt u zich vrij bewegen onder de douche en heeft u nooit last van water tegen het tegelwerk. Deze vierkante douchecabine zorgt met zijn scherpe hoeken voor een strakke uitstraling en is ideaal voor een moderne badkamer. Dankzij de gesloten douchecabineconstructie en een robuuste aluminium frame, krijgt uw badkamer ook een luxere uitstraling zonder dat u hiervoor diep in uw portemonnee hoeft te kijken. Bovendien beschikt deze complete douchecabine over 2 schuifdeuren om zoveel mogelijk ruimte te besparen in uw badkamer. Al het glaswerk van de cabine bestaat uit een veiligheidsglas van 6 mm dik. Daarnaast zijn de deuren ook eenvoudig te installeren en beschikken ze over een groot schoonmaakgemak. De deuren en deurgeleiders zijn namelijk gemakkelijk te onderhouden, vanwege de uitklikbare wielen. De deuren kunnen eenvoudig uit de geleiders geklikt worden, door middel van het speciale easy-clicksysteem om zo alle hoeken van de cabine eenvoudig schoon te maken.
Douchecabine Simple Douche Pearl XL is onder andere afgewerkt met hoogwaardig aluminium en de handvaten van glanzend chroom. Dit zorgt voor een mooie en luxe uitstraling in uw badkamer. De cabine beschikt verder over twee achterwanden, een verstelbare handdouche en is inclusief een douchebak zoals op de afbeelding te zien. De witte douchebak staat op een stalen onder frame met verstelbare poten en heeft een flexibele afvoer die uitrekbaar is. Dit allemaal om u te voorzien van een robuust product.
Douchecabine Simple Douche Pearl XL heeft een afmeting van 90 cm lang, 90 cm breed en 203 cm hoog.

Prijs: 466.65 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...