Douchedeur Boss & Wessing Black met schuifdeur 100x200cm 8mm EasyClean Mat Zwart

Douchedeur Boss & Wessing Black met schuifdeur 100x200cm 8mm EasyClean Mat Zwart
Bent u op zoek naar een moderne eigentijdse mat zwarte Douchedeur? Kies dan voor de Boss & Wessing Black serie! De Black serie douchedeuren heeft twee verschillende afmetingen. Namelijk in 100,120 en 140 cm in de breedte. Zo is er voor elke badkamer een douchedeur met schuifdeur beschikbaar.
De douchedeur is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas voorzien van een EasyClean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, klak en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UVresistent en slijtvast.
De douchedeur heeft aluminium gesatineerde profielen met een mooie mat zwarte afwerking. Door de messing scharnieren en grepen staat dit product voor jaren lang gebruik. De Black variant is voorzien van aluminium strippen (1cm hoog), onderaan het glas en loopt door als waterkering bij de opening van de deur. Waardoor deze een luxe uitstraling krijgt.
De douchedeur is als een douchedeur te gebruiken, maar in combinatie met de Boss & Wessing zijwand, maakt u van de douchedeur een complete cabine. De zijwand is in 80 en 90 cm verkrijgbaar. De deur is verstelbaar van 94 tot 100 cm.
Specificaties van de mat zwarte douchedeur van Boss & Wessing:
Buitenmaat van 94 tot 100 cm
8mm veiligheidsglas
Aluminium gesatineerde profielen met een mat zwarte afwerking
Kan direct op de vloer worden geplaatst
Aluminium strippen (1cm hoog)
Links & Rechts plaatsbaar (universeel)
Voorzien van EasyClean coating
Ook te plaatsen op een douchebak
LET OP:Omdat de douchedeur ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

Prijs: 399.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...