Douchedeur Sealskin Get Wet 205 Swingdeur Rechtsdraaiend 100x195cm Mat Zilver Helder Glas Antikalk met Gesatineerde Band

Deze rechthoekige douchedeur is van het kwalitatieve merk Sealskin en komt uit de Get Wet 205 serie. Deze serie kenmerkt zich als een alleskunner, omdat de 205 douche helemaal op maat kan worden gemaakt. Hierdoor past deze vrijwel altijd in elke badkamer.
Douchedeur Sealskin Get Wet 205 Swingdeur Rechtsdraaiend 100x195cm bestaat uit een draaideur en die niet wordt onderbroken door een greep, maar juist geïntegreerd is in het profiel. Hierdoor krijgt de deur een zeer open karakter. Ook beschikt de cabine over een 6 mm veiligheidsglas met een gesatineerde band. Deze band zorgt voor een stijlvolle onderbreking van het glas en daarmee dat u een deel aan het zich onttrokken wordt. Daarnaast zorgen de kleine steuntjes voor ruim voldoende stabiliteit en kan de deur heel eenvoudig worden geïnstalleerd. Wat de 205 het meest bijzonder maakt is dat u de deur na installatie nog kunt afstellen. Zo bent u altijd zeker van een solide douche die het water daar houdt waar het hoort.
De afmetingen van de deur zijn: 100 cm breed en 195 cm hoog.

Prijs: 759.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...