Douchekolom Go By Van Marcke Huran Compleet Rond Ø22cm Met Handdoucheset

Douchekolom Go By Van Marcke Huran Compleet Rond Ø22cm Met Handdoucheset
Bent u op zoek naar een eigentijdse douchekolom, compleet met handdouche, doucheslang, hoofddouche en thmerostaatkraan? Kies dan voor de ronde Van Marcke Huran douchekolom. De regendoucheset is uitgerust met een hoofddouche met een diameter van Ø22cm.
Het is een ronde dunne plaat metaal voorzien van rubberen sproeimondjes. De sproeimondjes zitten er niet voor niks. In kraanwater zit kalk en kan de kracht van het water op de den duur gaan belemmeren. Zodra u de sproeimondjes beweegt zal de klak los barsten en wegspoelen. Op die manier is de regendouche anti kalk en garandeert daarmee een langere levensduur.
Daarnaast is de douchekolom voorzien van een mooie thermostaatkraan om de set mee af te maken. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft.
De handdouche heeft 3 verschillende standen. 3 unieke standen waardoor voor iedereen een gewenste straal mogelijk is. De 3 standen zijn: volle straal, massage straal en bruisstraal.
Specificaties van de Van Marcke douchekolom:
Afmeting: 880 x 420 x 90 mm (lxbxh/lxpxh)
Metalen glijstang 80-120 cm
Messing verchroomd
Thermostatische douchekraan
Hoofddouche Ø22cm 1 jet
Handdouche 3 jet
Anti-kalk
Meedraaiende moer
Dual-lock
Verstelbare handdouchehouder
Doucheslang: 150 cm
Belgaqua-gekeurd
Inclusief montage set
Exclusief kraan

Prijs: 211.95 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...