Duoblok Tina Rimless VM Go

Duoblok VM Go Tina Rimless (inclusief reservoir en zitting) PK en AO
Het complete Duoblok VM Go Tina is van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren. Omdat deze compleet geleverd wordt met toiletbril, wateraansluiting en waterreservoir bent u in één keer klaar.
De pot gemaakt van hoogwaardig porselein. Porselein is namelijk een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water intrekt en ook overig vuil makkelijk afdruipt. Het duoblok heeft een hoge pot van 40.3 cm hoog.
De aansluiting van het Duoblok is zowel PK als AO. Doordat er een universele aansluiting wordt meegeleverd weet u zeker dat de pot past. Een PK-aansluiting gebruikt u wanneer u de afvoer door de muur of naar opzij wilt wegleiden of als de afvoer in de vloer te ver naar achteren zit. Met een haakse afvoerbocht kunt u het closet dan alsnog aansluiten.
Bij de AO-aansluiting plaatst u het closet rechtstreeks op de afvoer in de vloer. Hiervoor gebruikt u een daarvoor bestemd potmanchet. Gebruik bij een duoblok een excentrisch potmanchet. U heeft dan enkele centimeters speelruimte zodat u het duoblok strak tegen de muur kunt plaatsen.
Specificaties Duoblok VM Go Tina Universeel:

* Duoblok
* Met Universele aansluiting (H(PK) 18,5 cm / CA(AO) 28,5 cm) (incl.bocht)
* Porselein
* Duw mechanisme
* Rimless
* Waterbesparend
* Inclusief reservoir
* Inclusief toiletzitting
* Soft close en take off
* Duroplast toiletzitting
* Extra dunne toiletzitting
* Inox scharnieren
* Met handleiding
* Met montageset
* 61,2 x 37,5 x 80,6 cm (lxbxh)

Prijs: 248.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...