Ecoplus Toiletset 24 Aquasplash Zero Diepspoel Visign For Style 10 Drukplaat

Viega EcoPlus Toiletset 24 Aquasplash Zero Diepspoel Visign for Style 10 drukplaat
Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij.
Viega EcoPlus inbouwreservoir
Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden.
De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter.
Drukplaat Viega Visign for Style 10
De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud.
Hangtoilet Megasplash Zero Diepspoel met zitting
Het leuke moderne wandcloset van Megasplash heeft een diepspoel spoelvorm waardoor alles direct het water bereikt. Hierdoor verkleind u de kans op nare luchtjes. Een hang toilet is de nieuwe trend. Naast dat het een trend is, is het schoonmaken van het toilet een stuk gemakkelijker. Er zitten geen bevestigingspunten meer op de vloer. Dus ook onder het toilet is het goed schoon te houden. Het hangtoilet van 54 cm diep is gemaakt van duurzaam keramiek met gesloten poriën. Vuil en bacteriën dringen niet het keramiek in en veegt u gemakkelijk met een doek weg. De Zero is voorzien van een toiletzitting met softclose systeem en QuickRelease.
Inhoud & specificaties:
Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar
Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom
Hangtoilet Megasplash Zero Diepspoel
Megasplash Zero toiletzitting met softclose & QuickRelease – PLG0271792 
Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set
Inclusief isolatiemat met wandankers
Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details
Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 24 Aquasplash Zero Diepspoel Visign for Style 10 drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump.

Prijs: 479.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...