Fonteinset S.S. Solid Surface Rechts 35.6×20.3×15.9cm Toiletkraan Knop Clickwaste Sifon Mat Zwart

Fonteinset Solid Surface Rechts – DC2818 is een mat zwarte toiletfontein met handdoekhouder. Deze complete fonteinset komt met de bijbehorende benodigdheden, zodat u meteen alles in één keer in huis heeft. U krijgt een toiletfontein met geïntegreerde handdoekhouder, een toiletkraan met knop bediening, een clickwaste en een sifon.
Mat zwarte Fonteinset
De moderne en praktische Fonteinset Solid Surface Rechts – DC2818 komt uit de Diamond Line collectie en heeft een prachtige mat zwarte kleur. Mat zwarte elementen zijn helemaal in voor de toiletruimte of badkamer. Het oogt erg luxe en zorgt voor een unieke uitstraling in uw toiletruimte of badkamer. Met deze fonteinset haalt u een ware eyecatcher in huis. De mat zwarte fonteinset is makkelijk te combineren met andere kleuren of juist heel leuk in combinatie met diverse mat zwarte badkameraccessoires. Zo maakt u de look in uw badkamer compleet.
Mooi afgewerk
De Fonteinset Solid Surface Rechts – DC2818 is erg mooi afgewerkt. Dankzij het Solid Surface materiaal ziet de toiletfontein er glad uit. Dit komt onder andere doordat Solid Surface poriënvrij en naadloos is. De fonteinset is daarnaast ook heel hygiënisch. Bacteriën en vuil hechten zich namelijk moeilijk aan het gladde oppervlak. Het sterke en duurzame materiaal is vochtbestendig, vlekwerend en goed bestendig tegen krassen en barsten. U kunt dus jarenlang genieten van deze mooie mat zwarte toiletfontein.
Productvoordelen
Mat zwarte toiletfontein met handdoekhouder
Inclusief mat zwarte toiletkraan, mat zwarte clickwaste en mat zwarte sifon
Luxe en moderne uitstraling
Makkelijk te monteren aan de wand
Compact formaat

Prijs: 629.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...