Halfvrijstaand Bad Luca Sanitair Primo 175x85x60cm Acryl Glans Wit Met Overloop

Halfvrijstaand Bad Luca Sanitair Primo 175x85x60cm Acryl Glans Wit Met Overloop
De Primo is een design semi-vrijstaand bad dat in elke ruime badkamer tot zijn recht komt. Wat men tegenwoordig ook doet is een vrijstaand bad plaatsen in de slaapkamer of zolder als ‘tweede badkamer’. Dat kan met de Primo prima!
Wat een semi-vrijstaand bad inhoudt? Het woord zegt het al; het is een vrijstaand bad, maar zit met 1 lange zijde vast aan de muur. Het bad heeft verder dus geen ombouw nodig want het model is zo gemaakt dat u het bad alleen maar hoeft te bevestigen aan de wand of muur.
Het bad is gemaakt van Acryl. Acryl is een soort kunststof dat warm aanvoelt, is poriënvrij en heeft een glad oppervlak. Als voordeel heeft acryl dat vuil en bacteriën zich nauwelijks hechten. Acryl is een kleurvast materiaal, wordt in verschillende vormen gegoten en houdt het water langer warm.
Het bad is 175cm lang en 85cm breed, genoeg om gezellig met zijn tweeën in te zitten. De afvoer zal niet in de weg zitten want die zit netjes in het midden. De rand van het bad is 3.5cm breed. Er zit overigens een bad afvoer bij het bad voorzien van een chromen click waste, sifon met flexibele afvoerpijp van 40mm. (Sifon steekt er niet onderuit.) Is daarnaast voorzien van een overloop.
Specificaties van het Luca Sanitair vrijstaande bad:
Materiaal: Acryl
Half vrijstaand bad (Semi-vrijstaand)
Duobad
Kleur: Glans Wit
Inclusief overloop
Afmeting: 175x85x60cm
Inclusief afvoerset: chromen clickwaste, sifon met flexibele afvoerpijp 40mm (Sifon steekt er niet onderuit.)

Prijs: 1299.54 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...