Inloopdouche Mat Zwart Soho Met Handdoekbeugel 10mm NANO (Alle Maten) x 200

Wiesbaden Inloopdouche Mat Zwart Soho Met Handdoekbeugel 10mm NANO (Alle Maten) x 200
Unieke douchewand van het merk Wiesbaden. De geweldige uitstraling mede door het black screen is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De handdoekbeugel in de bijpassende kleur zwart is een handige en mooie toevoeging in de badkamer. Hierdoor droogt de handdoek extra snel op en neemt weinig ruimte in beslag.
De Wiesbaden Inloopdouche met 10mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. Door het muurprofiel kan u de wand 1,5 cm verstellen en is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan.
De douchewand is gemaakt van 10 mm dik veiligheidsglas en is ook omgekeerd te plaatsen. De inloopdouche is voorzien van een NANO antikalk coating en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten.
De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar en aan te passen naar elke afmeting.
Specificaties Soho inloopdouche mat zwart
Inloopdouche
Blackscreen
Zwart
Wiesbaden
Met handdoekbeugel
90, 100 of 120×200 cm (120 cm is pas 07-01-20149 leverbaar)
10 mm NANO Glas
Universeel te plaatsen
Let op: De 120 cm-variant is pas weer leverbaar vanaf 21 januari 2019. De 90 cm- en 100 cm-variant zijn wel leverbaar en daarvoor geldt vóór 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

Prijs: 425.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...