Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304

Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304
De Carolus 1 hendel keuken mengkraan is een ambachtelijk geproduceerd model en valt op door zijn hoekige ranke exclusieve ontwerp. Deze RVS-304 keuken mengkraan is een ambachtelijk geproduceerd model en valt op door zijn eigentijdse uitstraling met zijn hoog gebogen uitloop. Een functioneel design keukenkraan met handdouche uitgevoerd met mobile uitloop en uitneembare handdouche.
De twee kranen voor warm en koud water zijn hier vervangen door een mechaniek waarin de doorstroming van het koude en warme water met een hefboom wordt bedient. Door de hendel aan de bovenkant verticaal te bewegen reguleert u de verandering van de temperatuur van het water terwijl de horizontale beweging de stroomsnelheid bepaalt. Omlaag om de kraan te sluiten, omhoog om hem te openen.
Onze RVS kranen zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit AISI-304 roestvrij staal met zachte oppervlakte behandeling technologie. Voor een extra lange levensduur kan u deze kraan reinigen en wassen met water, en drogen met een zachte katoenen doek. Vermijd schoonmaken en poetsen met agressieve poetsmiddelen, staalborstel of schuurspons met harde deeltjes.
Specificaties Keukenmengkraan TA-Design Carolus 12 met Uitneembare Handdouche RVS-304
Milieu vriendelijk product
Kwalitatief hoogwaardig product
Garantie: 10 jaar op kraanbehuizing en 2 jaar op keramisch binnenwerk
Materiaal: RVS AISI-304 Roest Vrij Staal.
Keramische schijven
Uitvoering met draaibare uitloop
Uitneembare Handdouche
Hoogte uitloop 32 cm
Max. tap capaciteit ( bij 300KPA ) 9L/min
Maat draadaansluiting: 3/8”
Kraan mondstuk: Schuimstraalmond
Word uitgeleverd met een set aansluitslangen 3/8”

Prijs: 279.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...