Kokendwaterkraan XL Copper Inclusief Boiler (Keuze uit 3 boilers)

Kokendwaterkraan XL Copper Inclusief Boiler (Keuze uit 3 boilers)
Deze kokendwaterkraan is extra large. Biedt méér functionaliteiten. En is groots qua design!
Deze extra royale rvs-kraan is uniek vanwege de combinatie van een kokendwaterkraan en een professionele kraan met spoeldouche. Met de afneembare spoeldouche spoelt u eenvoudig de spoelbak schoon. Op de handdouche zit een omstelknop om te schakelen tussen een normale en een douchestraal. Zoals u van een moderne kraan kunt verwachten is de Selsiuz ook nog eens waterbesparend en veilig in het gebruik.
Voor kokend water en warm en koud water heeft de Selsiuz XL een aparte uitloop. Met de linkerknop kunt u kokend water met een temperatuur van 100°C tappen. Aan de rechterkant vindt u de knop voor koud en warm water, dat dankzij de boiler direct op temperatuur is. Dankzij EcoStart werkt de kraan energiebesparend. Er wordt geen warm water gevraagd bij het openen in de neutrale stand van de kraan. Bovendien verspilt u nooit meer warm of kokend water omdat het water direct op de juiste temperatuur uit de kraan komt.
Er zijn drie modellen van de kraan: De Steel (rvs) in rond, haaks en XL en in vier eigentijdse kleuren: Gun Metal, Copper, Gold, Inox. De kraan is degelijk in het gebruik en mooi vormgegeven. De kraan is vervaardigd van messing en is in RVS Geborsteld afgewerkt.
Als u het model en de kleur van de kraan heeft gekozen kunt u ook nog eens kiezen uit drie verschillende boilers. Met een Single boiler is er alleen kokendwater beschikbaar. Met een Combi boiler zowel kokend als warm water. Met de Combi Extra boiler is er onbeperkt warm water. Alle boilers kunnen op de koud- en warmwaterleiding aangesloten worden zodat een hotfill-aansluiting mogelijk is.
Elke kraan kan met een van de boilers gecombineerd worden:
Single boiler (alleen kokend water)
Combi boiler (kokend en warm water)
Combi Extra boiler (kokend en onbeperkt warm water)
Met een Selsiuz Combi boiler in de keuken heeft u altijd direct heet water bij de hand. U hoeft niet langer te wachten totdat het warme water door de cv ketel is opgewarmd en uit de kraan stroomt. Een aparte boiler voor direct warm water in de keuken is dus niet nodig. De Selsiuz Combi boiler levert direct 3,7 liter kokend water of ongeveer 8 liter warm water van +/- 55 graden Celsius. Wanneer de boiler helemaal leeg is is deze in 18 minuten weer helemaal opgewarmd. Door de zeer goede isolatie is de Selsiuz boiler ook zeer zuinig in het gebruik (Energielabel A) Het stand-by verbruik is maar 10 eurocent per dag.
Eigenschappen van de kraan:
Safe touch | Dankzij de buis-in-buisuitloop komt kokend water niet in contact met de buitenkant van de uitloop, zodat die niet warm wordt.
Veilig | Kokend water tapt u met de druk-draaibediening. In de knop zit een veer die het kokend water direct afsluit als de knop wordt losgelaten. Wel zo veilig.
Water- en energiebesparend | De menghendel heeft een waterbesparende stand en het coolstart-binnenwerk bespaart energie omdat de ketel niet aan slaat bij het openen van de kraan. En de boiler heeft energie label A.
Wat wordt er geleverd?
De gekozen Selsiuz kraan
De gekozen boiler + toebehoren
Een duidelijke Selsiuz installatiehandleiding
Al het aansluitmateriaal uit de Selsiuz installatiehandleiding
Specificaties Selsiuz Chroom Inclusief Boiler:
Hoogte: 398 mm
Diameter: 225 mm
Gewicht leeg: ca. 5,5 kg
Gewicht vol: ca. 10 kg
Stand-by stroomverlies (in stand UIT): 0,4 Watt
Stilstandsverlies/verbruik: 16 Watt
Spanning 230 volt, 50 hertz
Vermogen 2,2 kWh
Werkdruk 8 Bar
Output 3,6 liter: 100 °C
Output 7,5 liter: 55 °C
Minimumdruk van de watertoevoer: 1,0 bar (0,10 MPa)
Maximumdruk van de watertoevoer: 5,0 bar (0,4 MPa)
Stroomsnelheid van het warme water (debiet) bij een waterdruk van 3,0 bar: 5,0 l/min
Spaarstand: + 5 l/min
Normaal: + 6,5 l/min
Stroomsnelheid van het kokende water (debiet) bij een waterdruk van 3,0 bar: 3,5 l/min
Temperatuurregeling thermostatisch mengventiel (separaat meegeleverd)
Max. chloorwaarde: 100 mg/l
Opwarmtijd van 10 °C tot 100 °C: gem. 18 min
Temperatuur gemengd water: ca. 55 °C

Prijs: 999.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...