Kolomkast Go By Van Marcke Alouette 150x40x31cm Omkeerbaar Castello Bruin

Kolomkast Go By Van Marcke Alouette 150x40x31cm Omkeerbaar Castello Bruin
Bent u op zoek naar een mooie eenvoudige hoge kast? Kies dan voor de kolomkast Alouette. De Alouette is voorzien van een chromen greep en heeft slechts een deur. Een kolomkast is een meubel dat vaak als extra opberg ruimte wordt aangeschaft om al uw persoonlijke spullen van de badkamer in op te bergen. Het is een kast dat veelal wordt gematcht met het wastafelmeubel en spiegel. Zo houdt u eenvoud in de ruimte en staat ook nog eens netjes.
De Alouette van 150x40x31cm is omkeerbaar. Dat wil zeggen dat afhankelijk van de locatie waar de kolomkast wordt geplaatst, u de mogelijkheid heeft de deur naar links of rechts te laten scharnieren.
Het gehele meubel is gemaakt van spaanplaat voorzien van een dun laagje melaminehars. Het is een soort kunststof wat verschillende uitingen en motieven kan hebben. Zo is het hout van het meubel beschermd tegen vocht en vlekken en kan veel meer hebben. Omdat het melamine verschillende motieven kan aannemen zijn er eindeloos veel mogelijkheden aan bekleding voor een meubel.
Specificaties van de Go By Van Marcke Kolomkast:
Afmeting: 150x40x31cm
Kleur: Castello Bruin
Materiaal: Melamine
Grepen van chroom
Enkele softclose deur
Omkeerbaar
Voorzien van legplanken
Ook verkrijgbaar in wit

Prijs: 273.90 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...