Mozaïek Coin Sunset Brown Marmer 30X30 Cm (Prijs Per 1M²)

Stabigo Mozaïek Coin Sunset Brown Marmer 30×30 cm (Prijs per m2)
De marmeren mozaïek is voorzien van muntvormige steentjes. Door de natuurlijk uitstraling en de vorm zijn de mozaïek matjes overal voor te gebruiken. U ziet mozaïek voornamelijk in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De mozaïek is namelijk bestand tegen een temperatuur van -25 graden. Naast dat de tegel wordt gebruikt in de sanitair wordt het ook gebruikt voor andere doeleinden. Zoals het bekleden van meubel, verwerkt in schilderijen en voor andere creatieve ideeën.
Doordat de matjes bestaan uit meerdere mozaïek steentjes geeft dat sfeer aan de ruimte. Vooral omdat het ene steentje groter is dan de andere. Er zijn veel verschillende kleuren voeg waarmee u de sfeer nog beter kunt bepalen. Wit voegsel in combinatie met de mozaïek geeft en heel ander beeld dan bijvoorbeeld een antraciet kleurige voeg te gebruiken.
De marmeren mozaïek bevat steentjes met een hoogte van 10 mm. De matjes schuiven perfect in elkaar over zonder dat u één geheel krijgt. Marmer is een natuur product dat water kan absorberen. De steentjes hebben een absorptie van 0.52%. Het is daarom belangrijk om het marmer goed te impregneren met een impregneermiddel. Door te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper.
Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is.
Inhoud & specificaties:
Materiaal: Marmer
Afmeting: 30x30cm
Dikte: 10mm
Kleur: Bruin
Prijs is per 1m2
Aantal stuk per doos: 11 stuks
Kan tot -25 graden
Water absorptie: 0.52%
Gewicht per doos: 22kg
Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

Prijs: 81.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...