Mozaïek Horizontaal 15 Light Gray Marmer 30X30 Cm (Prijs Per 1M²)

Stabigo Mozaïek Horizontaal 15 Light Gray Marmer 30×30 cm (Prijs per m2)
De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De 15 Light Gray Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel.
De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 0.97%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper.
Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is.
Inhoud & specificaties:
Materiaal: Marmer
Afmeting: 30×30 cm
hoogte: 10mm
Kleur: Grijs
Prijs is per m2
Aantal stuk per doos: 11 stuks
Kan tot -25 graden
Water absorptie: 0.97%
Gewicht per doos: 22kg
Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

Prijs: 63.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...