Mozaïek Micro Connecting Gray Blue Marmer 30X30 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Micro Connecting Gray Blue Marmer 30×30 cm (Prijs per m2)
De Micro Connecting mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. Want de mozaïek tegel kan tegen een min temperatuur van -25 graden aan. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het kiezen van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. Een witte voegt geeft een hele andere uitstraling bij de mozaïek als een antraciet kleurige voeg.
De losse steentjes van de marmeren mozaïek hebben een hoogte van 10mm en liggen allemaal strak en netjes naast elkaar. De water absorptie is 0.52%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper.
Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is.
Inhoud & specificaties:

* Materiaal: Marmer
* Afmeting: 30x30cm
* Dikte: 10mm
* Kleur: Antraciet
* Prijs is per m2
* Aantal stuk per doos: 11 stuks
* Kan tot -25 graden
* Water absorptie: 0.52%
* Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

Prijs: 55.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...