Mozaïek Random Small Mix Gray/Cream Marmer 30X30 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Random Small Mix Gray/Cream Marmer 30×30 cm (Prijs per m2)
De Random Small mozaïek bestaat uit hele fijne steentjes van ruim een centimeter bij een centimeter. De fijne steentjes brengen een hele andere sfeer aan de ruimte dan tegels van 50×50 cm. De mozaïek ziet u veel terugkomen in een toiletruimte en badkamers als sfeerwand of in een nis. De matjes zijn niet alleen te gebruiken in de sanitair ruimtes, maar ook voor andere doeleinden. Meubels worden er mee beplakt, verwerkt in schilderijen en voor andere creatieve ideeën.
Afhankelijk van de kleur van de voeg die u gebruikt kunt u nog meer sfeer creëren. Een lichte voeg met donkere steentjes laat de mozaïek veel meer spreken dan lichte steentjes met een lichte voeg. Andersom geldt dat natuurlijk precies hetzelfde. Neemt u dezelfde kleur voeg als bij de andere tegels in de ruimte, of kiest u voor een kleur dat goed past bij de mozaïek.
De marmeren mozaïek bevat steentjes met een hoogte van 10 mm. Marmer is een natuur product dat water kan absorberen. De steentjes hebben een absorptie van 1.22%. Het is daarom belangrijk om het natuursteen goed te impregneren met een impregneermiddel. Door te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper.
Let op! Overgebleven mozaïek tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is.
Inhoud & specificaties:

* Materiaal: Marmer
* Afmeting: 30x30cm
* Dikte: 10mm
* Kleur: Meerdere kleuren
* Kan tot -25 graden
* Water absorptie: 1.22%
* Prijs is per 1m2
* Gewicht per doos: 22kg
* Aantal stuk per doos: 11 stuks Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

Prijs: 79.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...