Nisdeur ‘I Am’ 80X200 Cm Pendeldeuren Chroom/Zilver Helder Glas Antikalk

Nisdeur ‘I AM’ 80×200 cm Pendeldeuren Chroom/Zilver Helder glas Antikalk
De volledig profielloze Nisdeur Get Wet by Sealskin ‘i AM’ 80×200 cm Pendeldeuren Chroom/Zilver Helder glas Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen.
Deze 2 pendeldeuren zijn geschikt voor plaatsing in een nis van 80 cm. De pendeldeuren worden geleverd inclusief scharnieren en deurgrepen. De scharnieren hebben een auto close systeem. Wat deze deuren écht bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten.
I AM pendeldeuren zijn als standaard beschikbaar voor nismaten 80, 90 en 100 cm en natuurlijk als maatwerkoplossing. Deze pendeldeuren zijn tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze mat zwarte afwerking.
De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig:
Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk
De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig
Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus
Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl
Specificaties:
Pendeldeuren met unieke Chroom/Zilver afwerking
Compleet geleverd
Afmeting: 80×200 cm
Type glas: Helder glas
Behandeling glas: Antikalk
Dikte glas: 8 mm dik veiligheidsglas
Nergens profielen of afdicht strips
Instelbare autoclose scharnieren
Ook verkrijgbaar in de mater 90 en 100 cm
Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

Prijs: 423.30 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...