Opbouw Waskom Ideavit Solidego 60x40x11,2 cm Solid Surface Mat Wit

Opbouw Waskom Ideavit Solidego 60x40x11,2 cm Solid Surface Mat Wit
Wilt u een waskom op een wastafelblad of een meubel plaatsen en bent u daarbij op zoek naar uitstekende kwaliteit? Dan zijn de verschillende designs van Ideavit een uitstekende keuze. U kiest voor hoogwaardige materialen, in combinatie met een stijlvolle en chique uitstraling.
Deze opbouw waskom is geproduceerd in de kleur mat wit en heeft een ovale vorm. De hoogte van deze waskom bedraagt 11,2 cm, de diepte 40 cm en de breedte 60 cm. Het matte, fluweelachtige oppervlak van de wasbak voelt prettig aan en is makkelijk schoon te maken en te onderhouden.
Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitaire producten van te maken omdat het geen poriën en naden heeft. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden. Omdat het door en door van hetzelfde materiaal bestaat, kunnen eventuele beschadigingen weg gepolijst worden. Perfect om de hygiëne te behouden in uw design badkamer of toilet.
Specificaties:
Merk: Ideavit
Afmetingen: 60x40x11,2 cm
Kleur: mat wit
Materiaal: solid surface
Sterk, slijtvast en duurzaam
Waterbestendig
Zeer hygiënisch door het ontbreken van naden en het gesloten oppervlakte
Geen verkleuring door hoge mate van UV-bestendigheid
Niet poreus
Milieuvriendelijk en biologisch verantwoord
Te repareren
Exclusief waste en afvoer

Prijs: 365.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...