Regendouche Opbouwset Schütte Jamaica Fresh Stortdouche Chroom

Regendouche Opbouwset Schütte Jamaica Fresh Stortdouche Chroom
De Jamaica Fresh regendouche opbouwset van het merk Schütte heeft een design uitstraling en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De doucheset is uitgerust met een hoofddouche, een flexibele doucheslang, een glijstang met bevestigingsmateriaal en met een handdouche. Deze handdouche is uitgerust met drie standen: rain, misty en een combinatie van beiden.
De set is grotendeels gemaakt van metaal en deels van kunststof. De hoofddouche heeft een diameter van 15 cm en beschikt over antikalk sproeigaatjes. Ook de handdouche is uitgerust met deze sproeigaatjes en heeft een diameter van 8 cm. De hoofddouche is een zogeheten ‘stortdouche’ waardoor het uitstromende water een absoluut wellness-gevoel zal geven! Deze set wordt geleverd zonder thermostatische kraan: deze kunt u onderaan de webpagina aan de bestelling toevoegen.
Tips: het is niet mogelijk om de handdouche te monteren op een andere glijstang dan de glijstang die bij deze set hoort. Ook adviseren wij om de artikelen uit deze doucheset schoon te maken met een niet-agressief schoonmaakmiddel: op deze manier behouden de artikelen de chromen kleur.
Specificaties:
Merk: Schütte
Serie: Jamaica Fresh
Regendouche opbouwset
Wellness regendouche (15×15 cm)
Handdouche met drie standen
Metalen doucheslang (150 cm)
Metalen verbindingsslang (70 cm)
Metalen glijstang (lengte ca. 102 cm)
Omstelknop
Garantie: 3 jaar

Prijs: 49.95 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...