Regendouche Opbouwset Schütte Madeira Stortdouche met Watervaluitloop Chroom

Regendouche Opbouwset Schütte Madeira Stortdouche met Watervaluitloop Chroom
De Madeira regendouche opbouwset van het merk Schütte heeft een design uitstraling en past daardoor uitstekend in de moderne badkamer. De hoofddouche is uitgerust met zowel een reguliere wateruitloop als een watervaluitloop. Verder beschikt de set over een flexibele doucheslang, een glijstang van 115 cm met bevestigingsmateriaal en over een handdouche. Bovendien bevindt zich onderaan de glijstang een geïntegreerd planchet, waar u bijvoorbeeld zeepjes of shampooflessen op kunt bewaren.
De set is grotendeels gemaakt van metaal en deels van kunststof. Zowel de hoofdals de handdouche beschikken over antikalk sproeigaatjes, waardoor ze lang mee zullen gaan. De hoofddouche is een zogeheten ‘stortdouche’ waardoor het uitstromende water een absoluut wellness-gevoel zal geven! Deze set wordt geleverd zonder thermostatische kraan: deze kunt u onderaan de webpagina aan de bestelling toevoegen.
Tips: het is niet mogelijk om de handdouche te monteren op een andere glijstang dan de glijstang die bij deze set hoort. Ook adviseren wij om de artikelen uit deze doucheset schoon te maken met een niet-agressief schoonmaakmiddel: op deze manier behouden de artikelen de chromen kleur.
Specificaties:
Merk: Schütte
Serie: Madeira
Regendouche opbouwset
Metalen regendouche inclusief watervaluitloop
Metalen doucheslang (150 cm)
Metalen verbindingsslang (70 cm)
Metalen glijstang (lengte ca. 115 cm)
Garantie: 3 jaar

Prijs: 74.95 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...