Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Hoogglans Taupe Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De hoogglans afwerking van deze spiegelkast zorgt voor een mooie uitstraling in de badkamer. Uitgevoerd in taupe, waardoor u kunt rekenen op een fijne warme kleur. Een kleur die mooi aansluit bij het spiegelende gedeelde aan de voorzijde. Uitgevoerd op een SoftClose-deur, om die gemakkelijk te openen en altijd weer netjes te sluiten.
De LED-verlichting aan de bovenzijde van de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Hoogglans zorgt voor voldoende lichtopbrengst in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw haar en make-up te doen of om daar op een andere manier gebruik van te maken.
De lichtschakelaar en het stopcontact bevinden zich aan de binnenzijde van de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Hoogglans. Dat maakt het gebruik gemakkelijk, terwijl u het geheel weer netjes uit het zicht kunt plaatsen door de spiegeldeur te sluiten. Bestellen? Dat kan online, bij ons uit de eigen voorraad. Wij maken de gratis verzending meteen voor u in orde.

Prijs: 461.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...