Thera Premium Vlakke Dubbele Designradiator Verticaal Hoogglans Wit – 160 x 53.2 cm

Thera Premium Vlakke Dubbele Designradiator Verticaal Hoogglans Wit – 160 x 53.2 cm

Op zoek naar coole verwarming? Dan is Thera Range jouw radiator!

Gemaakt van koolstofarm staal, dus duurzaam. Roestvrij, dus prima geschikt voor de vochtige ruimte. Dankzij de verticale kolom oogt de ruimte groter. Warmte met een cool design! Inclusief bevestigingsmateriaal.

 

Jouw radiator in detail:

Designer's Touch

Ultra-modern in design. Deze platte paneel radiator past perfect in jouw minimalistische interieur. En in de afwerking die jij zoekt. Wat dacht je van een mooie chromen afwerking een esthetische blikvanger is die je makkelijk kan schoonmaken. Helder wit zal zeker je ruimte opfrissen. En zoek je wat meer dramatiek, zoek het dan in een antraciete afwerking.

Duurzame kwaliteit

Kwaliteit dat lang mee gaat.

Oog voor detail vinden wij belangrijk. We produceren onze gehele reeks van radiatoren van hoogwaardige staal. Dat betekend dat staal koolstof arm is, dus super sterk. En het zorgt er ook voor dat de radiator indrukwekkend krasvast is. De duurzame afwerking zorgt voor een lange bescherming tegen roest. We zijn zo zeker van onze zaak dat we je 10 jaar gratis garantie geven.

Efficiënt met hitte

Voor een optimale warmte output: onze dubbele en driedubbele paneel radiatoren zijn de eerste keuze om je kamer te verwarmen. De warmte komt snel en constant vrij zodat je vlot kan genieten van een warme kamer. Hoe groter het oppervlak is, hoe meer warmte er wordt afgegeven. Deze radiatoren nemen weinig ruimte in beslag dus je hebt nog genoeg ruimte over in je kamer. Zoek je iets voor je kleine kamer: ga dan voor een enkel paneel radiator.  

Prijs:  308.99  (klik hier voor meer informatie)

You may also like...