Up100 Toiletset 09 Sphinx 280 Rimfree Met Bril En Drukplaat

Geberit UP100 Toiletset 09 Sphinx 280 Rimfree met bril en drukplaat
Een complete toiletset met een UP100 reservoir in combinatie met een mooie design toiletpot en bedieningsplaat naar keuze van de Delta series. Inclusief bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers.
Geberit UP100 inbouwreservoir (Delta)
U kunt meteen aan slag met uw nieuwe toiletset met het UP100 reservoir. Het stalen frame is gepoedercoat voor een extra bescherming tegen vocht. Is on hoogte verstelbaar en zelfdragend. Het spoelreservoir is van hoogwaardig kunststof en heeft een minimale spoelwaterhoeveelheid van 6 liter. Het maximale spoelwaterhoeveelheid is in te stellen tot maximaal 7,55 liter. De UP100 is alleen geschikt voor handmatige bediening in combinatie met een Delta drukplaat als frontbediening. Wordt geleverd met stopkraan, aan en afvoergarnituur en een afvoerbocht. 12 cm diep en 50 cm breed.
Delta drukplaten van Geberit
Van de Delta drukplaten zijn 4 series drukplaten verkrijgbaar in ieder 3 verschillende kleuren. Elke serie is voorzien van een eigen design druktoetsen. De drukplaten zijn voorzien van DualFlush waarmee u zelf kunt bepalen of u doorspoelt met een grote of kleine spoeling. De hoeveelheid wat u gebruikt per druktoets is in te stellen op het reservoir. Zo kunt u een hoop water besparen.
Wandcloset Geberit Sphinx 280 Rimfree met softclose zitting
De Sphinx 280 is een keramische pot zonder spoelrand. Keramiek heeft geen poriën en laat daardoor geen vuil door. De bijgeleverde softclose zitting is gemaakt van duroplast: licht, flexibel en sterk. Omdat de spoelrand weg is gelaten heeft de pot een heel ander uiterlijk en is daarbij een stuk hygiënischer en gemakkelijker schoon te maken. Kalk krijgt namelijk geen kans meer op onder de rand zich op te hopen. De pot is milieubewust door het keramiek.
Inhoud & specificaties:
Geberit inbouwreservoir UP100 Delta (10 jaar garantie)
Delta drukplaat: keuze uit verschillende series: Delta 21, 50, 20 of 51
Wandcloset Geberit Sphinx 280 Rimfree
Toiletbril voorzien van softclose systeem
Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set
Inclusief isolatiemat met wandankers
Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details
Meer opties voor de set:
Geberit toiletblokhouder voor het dagelijks schoonhouden van uw reservoir en toiletpot
Gebruik StarBlueDisc toiletblokjes voor extra hygiëne en laat de ruimte frisser ruiken
Bestel de Geberit UP100 Toiletset 09 Sphinx 280 Rimfree met bril en drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump.

Prijs: 439.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...