Vloertegel Cristacer Leiden Gris Decorado 7x60cm (Doosinhoud 0,63m²)

Vloertegel Cristacer Leiden Gris Decorado 7x60cm (Doosinhoud 0,63m²)
Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Cristacer Leiden Gris is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De Gris Decorado is een bijzondere tegel die op verschillende manieren gebruikt kan worden als baan op de wand op vloer of als nis opvulling. Eindeloze mogelijkheden. Omdat er vaak niet veel tegels nodig zijn van de smalle Decorado, kunnen ze ook per stuk worden afgenomen.
De tegel van 7x60cm is gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat.
De tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Daardoor is de Cristacer tegel geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Ook te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Mooi aan te sluiten op andere tegels van 10mm dik.
Specificaties van de Leiden Gris Decorado vloertegel
Afmeting: 7x60cm
Inhoud per doos: 15 stuks / LET OP Ook per stuk te verkrijgen!
Voorzien van een mozaiek uiterlijk
Dikte: 8mm
Matte tegel
Zuiver haaks
1e keus A-kwaliteit
Materiaal: Porcellanato
Ook geschikt als wandtegel
Onderhoudsvriendelijk
Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.)
Geschikt voor intensief gebruik
Wij kunnen in heel Europa bezorgen
Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

Prijs: 87.57 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...