Wandcloset – Hangend toilet Alexandria – Inbouwtoilet Rimfree WC Pot

De hangende toiletpot Alexandria met Softclose toiletbril is een mooie keuze voor het moderne toilet. Deze hangende toiletpot is voorzien van een handige en hygiënische softclose toiletbril, die ervoor zorgt dat de bril niet hard naar beneden kan vallen. Dankzij deze toiletbril hoeft u deze niet lang vast te houden. Daarnaast is het toilet ook rimfree, ofwel spoelrandloos. Dit betekent dat er geen spoelrand is waar bacteriën en vuil zich kunnen nestelen.
Toiletpot met Nano coating voor duurzaamheid
De diepspoel toiletpot Alexandria is behandeld met een Nano coating, dat ervoor zorgt dat vuil zich niet kan hechten aan het oppervlak. Hierdoor is het glazuur van het keramiek goed beschermd en gaat de toiletpot jarenlang mee. Keramiek is een materiaal dat uitstekend geschikt is voor sanitair, aangezien het zeer slijtvast is. Het glazuur zorgt voor de extra stevigheid.
Modern design, strakke lijnen
Het design van de hangende toiletpot is tijdloos en past in verschillende stijlen badkamers en toiletruimtes. De strakke lijnen zorgen voor een opvallend ontwerp. De kleur is glans wit, wat heel makkelijk te combineren is met andere sanitair producten. De hangende toiletpot Alexandria met softclose toiletbril bestelt u eenvoudig en snel via de webshop van Douche Concurrent. Wij zorgen ervoor dat u deze gratis thuisbezorgd krijgt.
Pluspunten

Spoelrandloos toilet: geen randen waar bacteriën kunnen zitten
Gemaakt van hoogwaardig keramiek
Nano coating voor extra hygiëne en bescherming
Diepspoel toilet
Softclose toiletbril
Strak design

Prijs: 161.10 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...