Waskom Forzalaqua Milano Vierkant 45x45x12cm Hardsteen Gezoet Blauw Grijs

Deze moderne vierkante waskom milano is van het merk Forzalaqua en is 45 cm breed, 45 cm diep en 12 cm hoog. De waskom is gemaakt van gezoet hardsteen en heeft een blauw/grijze kleur.
De milano waskommen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De waskommen zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De waskom zal uw badkamer een warme uitstraling geven.
De milano modellen zijn goed combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi.
Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de waskom te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de waskom na gebruik schoon en droog achter.

Prijs: 305.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...