Wastafel Dubbel-120 Just Solid 120X45X15Cm

Wastafel Dubbel-120 Just Solid 120x45x15cm
Een mooie dubbele wasbak voor in een moderne badkamer. Dit is een strak model wastafel dat goed tot zijn recht zal komen in elke badkamer. Het extra stukje detail zit hem in de schuin aflopende bodem dat loopt naar de afvoer dat is verlaagd.
Typisch iets voor het merk.Zij maken de mooiste trendy producten die iedereen graag wilt hebben. Ze zorgen voor stijl, design en passen daardoor bij de nieuwste trends als het gaat om badkamers.
De Wastafel Dubbel-120 Just Solid 120x45x15cm is gemaakt voor een Solid Surface, een duurzaam oppervlakte materiaal. Dat komt door de voordelen van de twee hoofdmaterialen aluminiumhydroxide en acryl die samen zijn gevoegd. De combinatie maakt uw bad vocht en vlekbestendig, weert bacteriën, laat zich bewerken als hout en toont keer op keer een oppervlakte als nieuw. Het is ook nog een milieu vriendelijk en biologisch verantwoord.
De wastafel wordt standaard geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en een afvoerwaste. U kunt de wastafel daarmee gemakkelijk zelf monteren.
 
Twijfel niet langer en bestel uw waskom nu bij sanitair winkel Megadump.

Prijs: 958.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...