Wastafel Forzalaqua Palermo Rechthoek 120.5×51.5x9cm Travertin Gezoet Beige 2 Kraangaten

De wastafel Palermo is van het merk Forzalaqua en is 120.5 cm breed, 51.5 cm diep en 9 cm hoog. De wasbak is gemaakt van gezoet travertin en heeft een beige kleur. Deze wastafel heeft 2 kraangaten.
De Palermo wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen en afwerkingen. De wasbakken zijn allemaal met de hand gevormd uit één stuk natuursteen. De natuursteen zal uw badkamer een warme uitstraling geven.
Alle Palermo modellen hebben een vlakke onderkant, zodat de wasbak op meerdere manieren gebruikt kan worden. U kunt ervoor kiezen om de wastafel te combineren met één van onze prachtige massief eiken Forzalaqua onderkasten van de serie Gela, Ciro en Todi. De wastafel kan ook los aan de muur opgehangen worden door middel van ophangsteunen. Deze zijn apart verkrijgbaar.
Wij raden u aan om de onderhoudsset van Forzalaqua aan te schaffen. De set bestaat uit een impregneermiddel en reiniger. Het impegneermiddel zal de oppervlakte van de natuursteen langer beschermen en de poriën dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt. Het is verstandig om geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct. Laat de wastafel na gebruik schoon en droog achter.

Prijs: 1090.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...