Whirlpool Bad Riho Joy Neo Kwartrond 2 Persoons 150x150x49cm Elektronisch Waterjets Luchtjets Links Wit Glans Kleurentherapie 6/6/2 Jets

Whirlpool Bad Riho Joy Neo Kwartrond 2 Persoons 150x150x49cm Elektronisch Waterjets Luchtjets Links Wit Glans Kleurentherapie 6/6/2 Jets
De RIHOpools met een Joy systeem zijn voorzien van:
Standaard 14 aerojets
5 intensiteitsstanden voor aero
Standaard 6 zij-, 6 rug- en 2 voet-hydrojets
1 kleurentherapie
Elektronische bediening (4-toets)
Automatische droogblaasfunctie
Handmatige droogblaasfunctie
Muziek/bluetooth functie

De RIHOpools met een Joy systeem hebben een 4-toets touchbediening voor het:
Aan- en uitzetten van een moodlight en het selecteren van een kleur of een kleurroulatieprogramma om de gewenste sfeer te creëren (kleurentherapie)
Aan- en uitzetten van ontspannende bubbels om heerlijk uit te rusten, keuze uit 5 standen
Aan- en uitzetten van de ontspannende massagestralen in de rug, zij en bij de voeten voor extra vitaliteit
Aan- en uitzetten van de bluetooth functie om naar muziek te luisteren

Zoals het woord Aerojet al zegt, is dit een jet waar alleen lucht uit komt. De lucht stijgt uit deze bodemjets naar boven en dit geeft een ontspannend effect. De Aerojet heeft een doorsnede van 25 mm en een chromen afwerking. Om de jet te reinigen kan men het binnenste deel eruit halen.
Staandaard hydrojets hebben een gemengde straal van water en lucht. Dit zorgt voor een krachtige straal met een masserend effect. De Mini Hydrojet Eyeball heeft een doorsnede van 34 mm en is verchroomd afgewerkt. Deze Hydrojet wordt in de systemen gebruikt als voetjet en rugjet. De uitstroom van de jets kan worden gericht, door de opening in het midden van de jet te kantelen naar de gewenste richting.
Hydrojets hebben een gemengde straal van water en lucht. Dit zorgt voor een krachtige straal met een masserend effect. De Hydrojet Eyeball heeft een doorsnede van 60 mm en is verchroomd afgewerkt. Deze Hydrojet wordt in de systemen gebruikt als zij-jet. De uitstroom van de jets kan worden gericht, door de opening in het midden van de jet te kantelen naar de gewenste richting.

Prijs: 2813.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...