Whirlpool EAGO AM151-1JDTSZ Links

Deze EAGO whirlpool uit de TS-serie maakt van uw badkamer een geweldige wellnessoase. Elegant design gecombineerd met functionele techniek maakt van uw badkamer iets bijzonders. Laat u door ons nieuwe massagesysteem verwennen en ontspan aan het einde van een succesvolle dag.
Productbeschrijving
20 hydro-jets (10 rugjets en 10 verstelbare turbojets) in de wand
16bodemjets. Door een gepatenteerde procedure is het bij deze whirlpool mogelijk om ook in de bodem water- en luchtmassage te combineren. Het effect is duidelijk beter dan bij gewone airjets.
lucht-inmenging om de intensiteit van de hydro- en bodemjets te sturen
6 verschillende massage instellingen (4 verschillende intensiteiten, golfmodus en impulsmodus)
twee zeer stille pompen (geen geluidsweerkaatsing)
Sydney Whirlpoolsystem (gepatenteerd) met leging van restwater en reinigingssysteem door dubbele werking – geen staand water meer in de leidingen!
verwarming (met temperatuuraanduiding op het display)
overloop voor het water rondom de kuip
radio met luidspreker
kleurlicht voor de ultieme ontspanning (12V absoluut veilig)
verlichte, ondoorzichtige glazen wand aan de voorzijde van het voorzetpaneel
digitaal besturingselement met softtouch-functie
hoogwaardig verchroomde kranen met thermostaat
aanduiding van de waterstand via sensor ter bescherming van de pompen
draaggestel uit edelstaal
afvoer en overloop
wordt aansluitingsklaar geleverdincl. designvoorzetpaneel
watercapaciteit (zonder inzittende personen tot overloop) 514 liter
afmetingen 1800mm x 1200mm x 650mm (lengte x breedte x hoogte)
veilig verpakt in een stevige houten kist (1930mm x 1350mm x 780mm)
Eigen magazijn voor reserve onderdelen en vakkundige technische ondersteuning. U kunt natuurlijk ook nog na afloop van de garantieperiode voor reserve onderdelen bij ons terecht.
instap aan de linkerkant
Uitlevering
De whirlpool wordt in een veilige transportbox aangeleverd. Het complete systeem is op een draaggestel voorgemonteerd. Bij vragen over de opbouw kunt u tevens bij onze telefonische servicehotline terecht. Wij maken ook graag een offerte op voor de montage bij u thuis.
Het TS-bedieningselement – alle functies digitaal aansturen
Door de eenvoudige bediening ziet u op het TS-display alle menufuncties in een oogopslag. Hierdoor is de whirlpool heel makkelijk te bedienen.
Op een digitale thermometer kunt u de actuele watertemperatuur zien en u kunt, indien nodig, de verwarming inschakelen. Deze verwarming herkent wanneer het water te koud wordt en schakelt zich ook weer automatisch uit als de gekozen badtemperatuur bereikt is. De ozondesinfectie ondersteunt het reinigen van de whirlpool.
6 verschillende massage instellingen
Op het TS-bedieningspaneel heeft u 6 verschillende massage instellingen die allemaal digitaal aangestuurd en gecontroleerd kunnen worden. De eerste 4 instellingen regelen de intensiteit van de massage. Dit gebeurt door het bijmengen van lucht in de waterstraal. U bepaalt zelf of u stevig of liever zachter gemasseerd wenst te worden.
Impulsmassage: Hierbij komt het water met impulsen uit de jets.
Golfmodus: Bij de golfmodus wordt de massage intensiteit golfachtig aangepast.
Het Sydney whirlpoolsysteem – voor uw gezondheid
Vergeleken met de meeste andere producten die er op de markt zijn, biedt EAGO met het Sydney whirlpoolsysteem een 100% hygiënisch product aan. De gepatenteerde constructie van het leidingsysteem is in staat het water volledig te legen. Hierdoor blijft er geen restwater in de leidingen achter en hebben virussen of bacteriën geen kans meer. Bij het Sydney whirlpoolsysteem worden harde leidingen gebruikt. Hierdoor blijft, in tegenstelling tot normale flexibele leidingen, geen vuil in de leidingen vast zitten.
Het water wordt tijdens het bijvullen van de whirlpool door middel van een gepatenteerd systeem door het complete leidingsysteem gevoerd. Hierdoor wordt het leidingsysteem voor en na gebruik van de whirlpool automatisch gereinigd.
Ozon desinfectie – desinfectie zonder chemicaliën
Het geïntegreerde ozon desinfectie systeem zorgt ervoor dat algen, bacteriën, lichamsvetten of andere verontreinigingen worden geoxideerd. Het werkt natuurlijk en zonder gebruik van chemicaliën – blijft zuivere zuurstof.

Prijs: 4999.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...