Aco Flexdrain e aco flexdrain e goot excentr. 687x87mm rvs

168.20

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 4898300710464752 Categorie:

Beschrijving

Aco Flexdrain e douchegoot excentrisch 69 x 9 cm rvs
De Aco Flexdrain e douchegoot excentrisch is een hoogwaardige douchegoot die geschikt is voor verschillende soorten vloeren. Deze douchegoot heeft een verstelbare hoogte en is geschikt voor waterdichte ondervloeren, betonvloeren, gecoate vloeren en kunststof vloeren. Hieronder vind je meer informatie over de specificaties van deze douchegoot.
Verstelbare hoogte
De Aco Flexdrain e douchegoot excentrisch heeft een verstelbare hoogte, waardoor deze geschikt is voor verschillende soorten vloeren. De hoogte van de vloerbedekking kan variëren van 14-18 mm.
Geschikt voor verschillende soorten vloeren
De Aco Flexdrain e douchegoot excentrisch is geschikt voor waterdichte ondervloeren, betonvloeren, gecoate vloeren en kunststof vloeren. Hierdoor is deze douchegoot geschikt voor verschillende soorten badkamers.
Hoogwaardige kwaliteit
De Aco Flexdrain e douchegoot excentrisch is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een kwaliteitsklasse van RVS 304 14301. Hierdoor is deze douchegoot duurzaam en gaat deze lang mee. Daarnaast heeft deze douchegoot een glanzende afwerking, wat zorgt voor een luxe uitstraling in de badkamer.
Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aco Flexdrain e aco flexdrain e goot excentr. 687x87mm rvs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *