Aqualux Shine draai douchecabine rechthoek 80x90cm Anti-kalk

329.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 6071800201487920

Beschrijving

Deze douchecabine is ideaal voor kleine badkamers! De cabine bevat een openslaande deur, waardoor er weinig profielen aan zitten en dus weinig onderhoudt nodig heeft. Tevens zit het scharnierpunt niet tegen de muur aan, maar op ongeveer één derde van het profiel. Hierdoor is de zwenk van de deur minder groot. Ook handig als er bijvoorbeeld een radiator naast de deur gemonteerd wordt.
Het betreft hier een deur 80cm en een wand van 90cm
Zowel links als rechts te plaatsen
Verstelbaarheid:
Draaideur 764mm – 804mm
Zijwand 868mm – 888mm
Instapruimte is 55,5cm
Alle Aqualux douchewanden zijn voorzien van de CE-markering en voldoen aan BS EN14428. Om te voldoen aan deze standaard moeten producten een strenge test doorstaan wat betreft het vasthouden van water, duurzaamheid, stabiliteit en reinigbaarheid. Ook worden daarin de specificaties bepaald met betrekking tot de kwaliteit van de materialen en afwerking die worden die worden gebruikt in de producten. Al het veiligheidsglas voldoet aan BS EN12150.
De Serie Shine staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. De hoogte van alle douchewanden is 185cm. In iedere douchewand zit minimaal 2cm stelbaarheid. Hierdoor kunnen de douchewanden ook geplaatst worden op muren die niet 100% recht zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aqualux Shine draai douchecabine rechthoek 80x90cm Anti-kalk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *