Aqualux Shine schuif douchecabine rechthoek 100x90cm Anti-kalk

450.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 6071800201487827

Beschrijving

Een rechthoekige douchecabine. De deur zit aan de lange zijde, de vaste wand aan de korte kant. Deze cabine is in allerlei combinaties te bestellen. Bekijk bijvoorbeeld de complete serie om alle afmetingen terug te vinden. De schuifdeur beschikt over een uitklik systeem. Dit houdt in dat onderaan de deur wieltjes zitten, die door middel van een ‘klik’ uit zijn profiel komt. Hierdoor is het eenvoudig schoon te houden.
Het betreft hierbij de schuifdeur 100cm en wand 90cm.
Verstelbaarheid deur: 96,5 – 100,5 cm
Verstelbaarheid wand: 86,8 – 88,8 cm
Instapruimte: 36cm
Zowel links als rechts te plaatsen
Alle Aqualux douchewanden zijn voorzien van de CE-markering en voldoen aan BS EN14428. Om te voldoen aan deze standaard moeten producten een strenge test doorstaan wat betreft het vasthouden van water, duurzaamheid, stabiliteit en reinigbaarheid. Ook worden daarin de specificaties bepaald met betrekking tot de kwaliteit van de materialen en afwerking die worden die worden gebruikt in de producten. Al het veiligheidsglas voldoet aan BS EN12150.
De Serie Shine staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. De hoogte van alle douchewanden is 185cm. In iedere douchewand zit minimaal 2cm stelbaarheid. Hierdoor kunnen de douchewanden ook geplaatst worden op muren die niet 100% recht zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aqualux Shine schuif douchecabine rechthoek 100x90cm Anti-kalk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *