Aqualux Shine vouw douchecabine rechthoek 76x70cm Anti-kalk

499.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 6071800201487925

Beschrijving

Instapruimte 50,8cm. Een vouwdeur is een ideale ruimtewinner. Een goede oplossing om de ruimte in uw badkamer zo efficiënt mogelijk te benutten. De vouwdeur draait namelijk naar binnen tegen elkaar aan. De vouwdeur kenmerkt zich door een uniek scharniersysteem waarbij tijdens openen van de deur, de deurdelen los komen van elkaar.
Het betreft hier een deur 76cm en een wand van 70cm
Zowel links als rechts te plaatsen
Verstelbaarheid:
Vouwdeur 724mm – 764mm
Zijwand 678mm – 698mm
Alle Aqualux douchewanden zijn voorzien van de CE-markering en voldoen aan BS EN14428. Om te voldoen aan deze standaard moeten producten een strenge test doorstaan wat betreft het vasthouden van water, duurzaamheid, stabiliteit en reinigbaarheid. Ook worden daarin de specificaties bepaald met betrekking tot de kwaliteit van de materialen en afwerking die worden die worden gebruikt in de producten. Al het veiligheidsglas voldoet aan BS EN12150.
De Serie Shine staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. De hoogte van alle douchewanden is 185cm. In iedere douchewand zit minimaal 2cm stelbaarheid. Hierdoor kunnen de douchewanden ook geplaatst worden op muren die niet 100% recht zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aqualux Shine vouw douchecabine rechthoek 76x70cm Anti-kalk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *